TIPS OM IN LET OP TE HOUDEN BIJ EEN BEZOEK AAN EEN POSH RESTAURANT

Vraag waar je oesters vandaan komen. Als ze het niet weten, wil je ze niet. Deze tip werkt voor de meeste zeevruchten.

Deze aanpak werkt ook voor veel dingen. Als je eet op een plek waar vlees als specialiteit wordt geserveerd (zoals een luxe steakhouse), kan hetzelfde worden toegepast op hun vlees. Ik werkte als een server op een plek waar we allemaal elke avond tot in de kleinste details werden ge├»nformeerd. We moesten weten waar het vlees en de vis op het menu vandaan kwam, voor het vlees – wie de boer was, hoeveel dagen het drooggerijpt was en wat het specifieke koeien-, varkens- of lammerenras was. Het is een heel goed teken. Dit betekent dat de ingredi├źnten van de hoogste kwaliteit zijn en dat de restaurantmedewerkers trots zijn op hun werk.

Ik maak keukenafzuigsystemen schoon. Als je in een restaurant loopt en vet ruikt, loop dan naar buiten. Dat betekent dat de plek niet schoon is, van het uitlaatsysteem tot de kookapparatuur. We reinigen enkele plaatsen waar vet van de afzuigkappen op de kookoppervlakken druppelt.

https://1714-schiedam.nl/