HOE MONDKAPJE HET COMFORT VAN DE WERKNEMER VERHOGEN

Naast het voldoen aan alle wettelijke verplichtingen, kan het verstrekken van mondkapje aan werknemers en het aanmoedigen van het gebruik ervan om de verspreiding van de infectie te voorkomen, andere werknemers zich comfortabeler en bereidwilliger maken om op de werkplek te komen.

“Tot op zekere hoogte gaat het om het verminderen van de wrijving van werknemers die zich zorgen maken over het vangen van COVID,” zei Leeatt Rothschild, oprichter van Packed with Purpose, een bedrijf uit Chicago dat met meer dan 1.000 bedrijven werkt om bedrijfsgiften te creĆ«ren.  “In principe willen de bedrijven de werknemers zich comfortabel en zelfverzekerd laten voelen als ze weer aan het werk gaan. En om dat een beetje makkelijker te maken, bieden ze mondkapje aan.” Wetende dat collega’s waarschijnlijk gemaskerd zullen zijn, zouden ze “werknemers die misschien niet terug willen keren naar het kantoor, moeten geruststellen”.

Sommige werkgevers sturen zelfs mondkapje naar werknemers die vanuit huis werken als een morele boost, zei Tiff Kitts, verkoopdirecteur bij Real Thread, een zeefdrukwinkel gevestigd in Orlando, Fla. “,,Zij maken vaak deel uit van een bedankingsuitrusting die helpt tot een betekenis van eenheid onder werknemers leiden,” zij zei.

medisch mondkapje

https://dgmondmaskers.nl/